fototapet rådjur blått - 159262

fototapet rådjur blått
Välj färg (2)
blått
Välj storlek (1)
250 x 279 cm
per styck
I lager
  • snabb leverans till hela Sverige
  • hög kvalitet
  • tapetprover
  • ekologiska produkter
  • säker betalning
Anpassa mått

Produktbeskrivining

Har du någonsin sett något så gulligt? Den här söta tapeten med rådjur i blått ger en varm, glad och livfull stämning i rummet. Släpp loss din och din dotters fantasi och skapa ett fantastiskt rum att drömma och leka i.


Mått, upprepning och anslutning

Måtten på denna fototapet är 250 x 279 cm (bredd x längd). Mönstret för denna fototapet förbinder vänster och höger. Du kan alltså hänga flera fotoväggar bredvid varandra, på ett sådant sätt att mönstret fortsätter. Denna fototapet består av 5 paneler på 50 cm breda.


Så här sätter du upp den här tapeten

Non woven-tapeter är mycket enkla att sätta upp: Stryk tapetlim på väggen och fäst tapeten. Du behöver inget tapetbord eftersom du kan rulla upp tapeten torr, direkt ur lådan. Denna tapet är också lätt att ta bort, även efter flera år. ESTAhome rekommenderar att använda Wallpro PRO-301 professionellt tapetlim för bästa resultat.


Redo att sätta igång direkt!

Lägg till det nödvändiga Wallpro PRO-301 tapetlimet och en Wallpro PRO-933 tapetverktygssats till din beställning direkt. Verktygssetet innehåller alla verktyg du behöver för att tapetsera non-woven tapeter. När du lägger till denna fototapet i din kundvagn kan du lägga till tapetklister och tapetseringsverktyg med ett klick. Så här har du allt för att komma igång så fort du får din beställning!


100 % miljövänlig tillverkning i Nederländerna

Mönstret är tryckt på en högkvalitativ och miljövänlig FSC®-certifierad non woven-tapet. Tapeten produceras på ett hållbart sätt och färgerna som används i tillverkningsprocessen är vattenbaserade och lösningsmedelfria.


Tillämpning och användning

Denna fototapet är perfekt för att dekorera ett barnrum of flickrum.


Beräknar hur många rullar du behöver

Vill du veta hur mycket tapeter du behöver till ditt rum? Den praktiska tapetkalkylatorn på denna sida, räknar snabbt ut hur många rullar du behöver. Ange måtten på ditt rum så vet du direkt hur många rullar du behöver. Tapetkalkylatorn tar hänsyn till upprepningen av tapeten på denna sida och 15 cm skärförlust per remsa.


Beställ ett tapetprov

Vill du få ett prov på denna fototapet (159262) först, så att du först kan se färgen, materialet och yteffekten av denna fototapet hemma? Klicka på knappen 'Beställ ett prov' på den här sidan för att direkt beställa ett prov.


Se denna fototapet i ditt rum innan du köper det med den praktiska visualizern

På ESTAhome kan du enkelt se denna fototapet i ditt rum. Ta en bild på ditt rum så ser du direkt hur denna tapet kommer att se ut i ditt rum! Klicka på knappen med kameraikonen på den här sidan för att se denna fototapet direkt i ditt rum.


Om ESTAhome

Vi älskar tapeter! Vi reser världen runt på jakt efter de senaste mode- och interiörtrenderna och omvandlar dem till fantastiska tapeter. Alla ESTAhome-tapeter har designats av vårt hängivna team av designers och tillverkas i vår traditionella fabrik i Nederländerna där vi månar om detaljer och yrkesskicklighet. Låt dig inspirera av våra eleganta tapetkollektioner från ESTAhome och sätt färg på ditt hem.

Specifikationer

0 cm
repeterbar
FSC®-certifierad non woven-tapet
limmas-på-vägg
mycket god ljustakthet
Tvättbar
använd Wallpro PRO-301 färdigt lim för alla typer av tapeter
250 x 279 cm

Du kanske också gillar

Tillbehör som gör det enkelt att tapetsera

Matchande färger

YouTube video placeholder