wallsticker marmor svart och vitt - 159002

wallsticker marmor svart och vitt
Välj färg (1)
svart och vitt
Välj storlek (2)
70 x 81 cm
per styck
I lager
  • snabb leverans till hela Sverige
  • hög kvalitet
  • tapetprover
  • ekologiska produkter
  • säker betalning

Produktbeskrivining

Det här klistermärket med marmoreffekt i svart och vitt er perfekt til at skabe en unik interiör og det tilføjer en livlig stemning i rummet.


Mått

Dekalarket innehåller 70 x 81 cmdenna wallsticker består av 1 delar av 70x81 cm bred.


Så här sätter du upp den här tapeten

Denna wallsticker från ESTAhome är självhäftande. Det är väldigt lätt att applicera. Du behöver inte tapetlim.


100 % miljövänlig tillverkning i Nederländerna

Detta väggklistermärke är tryckt på högkvalitativ vinyl och har ett mycket tunt folieskikt, vilket gör att höjdskillnaden nästan inte märks på väggen.


Tillämpning och användning

Denna wallsticker är perfekt för att dekorera ett sovrum of vardagsrum.


Beräknar hur många rullar du behöver

Vill du veta hur mycket tapeter du behöver till ditt rum? Den praktiska tapetkalkylatorn på denna sida, räknar snabbt ut hur många rullar du behöver. Ange måtten på ditt rum så vet du direkt hur många rullar du behöver. Tapetkalkylatorn tar hänsyn till upprepningen av tapeten på denna sida och 15 cm skärförlust per remsa.


Beställ ett tapetprov

Vill du få ett prov på denna wallsticker (159002) först, så att du först kan se färgen, materialet och yteffekten av denna wallsticker hemma? Klicka på knappen 'Beställ ett prov' på den här sidan för att direkt beställa ett prov.


Se denna wallsticker i ditt rum innan du köper det med den praktiska visualizern

På ESTAhome kan du enkelt se denna wallsticker i ditt rum. Ta en bild på ditt rum så ser du direkt hur denna tapet kommer att se ut i ditt rum! Klicka på knappen med kameraikonen på den här sidan för att se denna wallsticker direkt i ditt rum.


Om ESTAhome

Vi älskar tapeter! Vi reser världen runt på jakt efter de senaste mode- och interiörtrenderna och omvandlar dem till fantastiska tapeter. Alla ESTAhome-tapeter har designats av vårt hängivna team av designers och tillverkas i vår traditionella fabrik i Nederländerna där vi månar om detaljer och yrkesskicklighet. Låt dig inspirera av våra eleganta tapetkollektioner från ESTAhome och sätt färg på ditt hem.

Specifikationer

FSC® non-woven självhäftande tapeter
mycket god ljustakthet
Tvättbar
70 x 81 cm

Du kanske också gillar

Kollektioner