0

vardagsrum tapet terrazzo vitt, milt rosa och mintgrönt 139033

Wow! Om du tycker om den enkla och eleganta skandinaviska designstilen, så kommer du att älska den här tapeten med terrazzo i vitt, milt rosa och mintgrönt. Den skapar en ljus, livfull stämning i rummet. Vill du komplettera din skandinavisk look, välj neutrala färgnyanser. Rogivande färger - med kritvitt som bas - dominerar i den skandinaviska stilen och gör att ditt rum ser ljust och rymligt ut även när det är gråtrist ute. För en varm utstrålning används ofta ljusa träslag som bok, ask och tall i den skandinaviska interiören. Med filtar och kuddar kan du öka den varma, mysiga känslan och samtidigt lägga till intressanta ytstrukturer på ett stilfullt sätt.

Mönstret är tryckt på en högkvalitativ och miljövänlig FSC®-certifierad non woven-tapet. Tapeten produceras på ett hållbart sätt och färgerna som används i tillverkningsprocessen är vattenbaserade och lösningsmedelfria.

Den här tapeten passar perfekt till barnrum, barnkammare eller flickrum.

Non woven-tapeter är mycket enkla att sätta upp: Stryk tapetlim på väggen och fäst tapeten. Du behöver inget tapetbord eftersom du kan rulla upp tapeten torr, direkt ur lådan. Denna tapet är också lätt att ta bort, även efter flera år.

Du kan hitta den här tapeten med terrazzo i vitt, milt rosa och mintgrönt (139033) i kollektionerna Scandi Cool og Art Deco.

produkter

  • 139031
    tapet små plattor grågrönt och vitt
    39,95 €
  • 139033
    tapet terrazzo vitt, milt rosa och mintgrönt
    39,95 €
Laddar...