Vanliga frågor

Hur lång är leveranstiden när jag beställer från ESTAhome?

Leveranstiden för varor som lagerförs är 5-8 arbetsdagar.

 

Vad kostar frakten?

Fraktkostnaden är 100 kronor inom Sverige. Tilläggskostnad är 25 kronor per kilo.

 

Vilka betalsätt erbjuder ESTAhome?

ESTAhome erbjuder flera olika betalningsmetoder:

· Kreditkort
Hos oss kan du betala bekvämt och tryggt med kreditkort. Vi accepterar MasterCard, Visa och eMaestro. Ditt kort debiteras när din beställning lämnar vårt lager. Om du returnerar en vara återförs beloppet till ditt konto igen.

· Förskottsbetalning
När du beställt med förskottsbetalning får du direkt en beställningsbekräftelse per mejl. I detta mejl finns också bankgironumret som du använder för betalningen. Räkna med att det kan ta 2-4 bankdagar innan pengarna når oss. Betala varje beställning separat och kom ihåg att alltid uppge ditt beställningsnummer som referens i meddelandefältet. Så fort vi har tagit emot din betalning börjar vi packa din beställning.

Betalningsmottagare: The Design Department
Bankgiro: NL49RABO0385964986
Referensnummer: Ditt beställningsnummer

· PayPal
Hos oss kan du betala via PayPal. Om du redan är PayPal-kund kan du logga in med dina användaruppgifter och bekräfta betalningen. Om du är ny hos PayPal kan du antingen logga in som gäst eller skapa ett PayPal-konto och därefter bekräfta betalningen. Så fort din betalning har registrerats hos oss, vilket brukar ta ett par minuter, börjar vi packa din beställning. Självklart får du en beställningsbekräftelse av oss.

 

Vad gör jag om jag ångrar mitt köp och vill skicka tillbaka varorna?

ESTAhome tillämpar en ångerrätt på 14 dagar. Det innebär att du kan skicka tillbaka dina varor 14 dagar efter det att du har fått dem levererade. För att kunna återlämna varorna måste de vara i oförändrat skick och i originalförpackning om sådan finns. Kontakta kundtjänst för detaljinstruktioner angående återsändning.

Köpesumman återbetalas i sin helhet senast 14 dagar efter det att vi har fått varan åter. Ångerrätt gäller inte för måttanpassade eller specielbeställda produkter enligt dina instruktioner.