tapet linnestruktur fältspat - 148740

tapet linnestruktur fältspat - 148740

Storlek
0,53 x 10,05 m
per rulle
I lager
  • snabb leverans till hela Sverige
  • hög kvalitet
  • tapetprover
  • ekologiska produkter
  • säker betalning
Hur mycket behöver jag?

Produktbeskrivining

Den här trendiga tapeten med linnestruktur i fältspat ger en varm, livfull stämning i alla sorters rum. Ge ditt hem den livfulla uppdatering det förtjänar!


Mått, upprepning och anslutning

Måtten på denna tapet är 0,53 x 10,05 m (bredd x längd). Mönstret har ingen upprepning. Så du kan fritt klistra in varje nästa spår.


Så här sätter du upp den här tapeten

Non woven-tapeter är mycket enkla att sätta upp: Stryk tapetlim på väggen och fäst tapeten. Du behöver inget tapetbord eftersom du kan rulla upp tapeten torr, direkt ur lådan. Denna tapet är också lätt att ta bort, även efter flera år. ESTAhome rekommenderar att använda Wallpro PRO-301 professionellt tapetlim för bästa resultat.


Redo att sätta igång direkt!

Lägg till det nödvändiga Wallpro PRO-301 tapetlimet och en Wallpro PRO-933 tapetverktygssats till din beställning direkt. Verktygssetet innehåller alla verktyg du behöver för att tapetsera non-woven tapeter. När du lägger till denna tapet i din kundvagn kan du lägga till tapetklister och tapetseringsverktyg med ett klick. Så här har du allt för att komma igång så fort du får din beställning!


100 % miljövänlig tillverkning i Nederländerna

Mönstret är tryckt på FSC®-certifierad non woven-tapet av hög kvalitet. Den speciella, miljövänliga ”ekostrukturen” ger inte bara ytan en speciell känsla utan hela tapeten en rik utstrålning. Genom att under tillverkningen använda färg blandad med krita får tapeten en vacker matt finish. Tapeten produceras på ett hållbart sätt och färgerna som används i tillverkningsprocessen är vattenbaserade och lösningsmedelfria.


Tillämpning och användning

Denna tapet är perfekt för att dekorera ett sovrum of vardagsrum.


Beräknar hur många rullar du behöver

Vill du veta hur mycket tapeter du behöver till ditt rum? Den praktiska tapetkalkylatorn på denna sida, räknar snabbt ut hur många rullar du behöver. Ange måtten på ditt rum så vet du direkt hur många rullar du behöver. Tapetkalkylatorn tar hänsyn till upprepningen av tapeten på denna sida och 15 cm skärförlust per remsa.


Beställ ett tapetprov

Vill du få ett prov på denna tapet (148740) först, så att du först kan se färgen, materialet och yteffekten av denna tapet hemma? Klicka på knappen 'Beställ ett prov' på den här sidan för att direkt beställa ett prov.


Se denna tapet i ditt rum innan du köper det med den praktiska visualizern

På ESTAhome kan du enkelt se denna tapet i ditt rum. Ta en bild på ditt rum så ser du direkt hur denna tapet kommer att se ut i ditt rum! Klicka på knappen med kameraikonen på den här sidan för att se denna tapet direkt i ditt rum.


Om ESTAhome

Vi älskar tapeter! Vi reser världen runt på jakt efter de senaste mode- och interiörtrenderna och omvandlar dem till fantastiska tapeter. Alla ESTAhome-tapeter har designats av vårt hängivna team av designers och tillverkas i vår traditionella fabrik i Nederländerna där vi månar om detaljer och yrkesskicklighet. Låt dig inspirera av våra eleganta tapetkollektioner från ESTAhome och sätt färg på ditt hem.

Specifikationer

0 cm
förskjuten passning eller rak passning
kritfärg non-woven struktur tapet
limmas-på-vägg
mycket god ljustakthet
Tvättbar
euro klasse B, s1, d0 (EN13501-1)
använd Wallpro PRO-301 färdigt lim för alla typer av tapeter
0,53 x 10,05 m

Du kanske också gillar

Tillbehör som gör det enkelt att tapetsera

YouTube video placeholder

Kollektioner