självhäftande rund tapet världskarta för barn mintgrönt, grått och rosa - 159010

Välj storlek (3)
Ø 140 cm
per styck
I lager
  • snabb leverans till hela Sverige
  • hög kvalitet
  • tapetprover
  • ekologiska produkter
  • säker betalning
Anpassa mått

Produktbeskrivining

Denna självhväftande runda tapet med en världskarta for barn i mintgrönt, grått och rosa ger en varm, glad och livfull stämning i barnrummet. Släpp loss din och dina barns fantasi och skapa ett fantastiskt rum att drömma och leka i.


Mått

Diametern på denna självhäftande rund tapet är {{DIMENSIONS_ALL_SE}}. Denna självhäftande rund tapet består av 2 delar av 70 cm bred.


Så här sätter du upp den här tapeten

Denna självhäftande rund tapet från ESTAhome är självhäftande. Det är väldigt lätt att applicera. Du behöver inte tapetlim.


100 % miljövänlig tillverkning i Nederländerna

Mönstret är tryckt på en självhäftande non-woven tapet.


Tillämpning och användning

Denna självhäftande rund tapet är perfekt för att dekorera ett barnrum.


Beräknar hur många rullar du behöver

Vill du veta hur mycket tapeter du behöver till ditt rum? Den praktiska tapetkalkylatorn på denna sida, räknar snabbt ut hur många rullar du behöver. Ange måtten på ditt rum så vet du direkt hur många rullar du behöver. Tapetkalkylatorn tar hänsyn till upprepningen av tapeten på denna sida och 15 cm skärförlust per remsa.


Beställ ett tapetprov

Vill du få ett prov på denna självhäftande rund tapet (159010) först, så att du först kan se färgen, materialet och yteffekten av denna självhäftande rund tapet hemma? Klicka på knappen 'Beställ ett prov' på den här sidan för att direkt beställa ett prov.


Se denna självhäftande rund tapet i ditt rum innan du köper det med den praktiska visualizern

På ESTAhome kan du enkelt se denna självhäftande rund tapet i ditt rum. Ta en bild på ditt rum så ser du direkt hur denna tapet kommer att se ut i ditt rum! Klicka på knappen med kameraikonen på den här sidan för att se denna självhäftande rund tapet direkt i ditt rum.


Om ESTAhome

Vi älskar tapeter! Vi reser världen runt på jakt efter de senaste mode- och interiörtrenderna och omvandlar dem till fantastiska tapeter. Alla ESTAhome-tapeter har designats av vårt hängivna team av designers och tillverkas i vår traditionella fabrik i Nederländerna där vi månar om detaljer och yrkesskicklighet. Låt dig inspirera av våra eleganta tapetkollektioner från ESTAhome och sätt färg på ditt hem.

Specifikationer

FSC® non-woven självhäftande tapeter
mycket god ljustakthet
Tvättbar
Ø 140 cm

Du kanske också gillar

YouTube video placeholder

Kollektioner