0

kök tapet XXL sidor ur en botanisk bok varm ljusgrått och grönt 158826

Den här trendiga tapeten med sidor ut en botanisk bok med blommor och växter i varm ljusgrått och grönt ger din interiör en botanisk utstrålning och en ljus, livfull stämning i rummet. Den botaniska stilen handlar om naturliga material och en kombination av neutrala färger med gröna nyanser, som olivgrönt, mintgrönt eller smaragd. Och en massa växter, förstås. Om du är modig nog att blanda mönster, kommer kuddar med växtmönster ge din look en perfekt finishing touch.

Mönstret är tryckt på en högkvalitativ och miljövänlig FSC®-certifierad non woven-tapet. Tapeten produceras på ett hållbart sätt och färgerna som används i tillverkningsprocessen är vattenbaserade och lösningsmedelfria.

Den här tapeten passar perfekt till sovrum, vardagsrum eller kök.

Non woven-tapeter är mycket enkla att sätta upp: Stryk tapetlim på väggen och fäst tapeten. Du behöver inget tapetbord eftersom du kan rulla upp tapeten torr, direkt ur lådan. Denna tapet är också lätt att ta bort, även efter flera år.

Du kan hitta den här tapeten med sidor ut en botanisk bok med blommor och växter i varm ljusgrått och grönt (158826) i kollektionerna XL² - Photowalls og Greenhouse.

produkter

  • 158826
    tapet XXL sidor ur en botanisk bok varm ljusgrått och grönt
    115,00 €
Laddar...