0

hall fototapet photowallXL tropiskt landskap gråaktigt turkos, brunt, mörkgrönt och ljusrosa 158948

Smycka dina väggar med denna vackra exotiska tapet med tropiskt landskap med palmer i gråaktigt turkos, brunt, mörkgrönt och ljusrosa och skapa på så sätt en egen urban djungel. Den botaniska stilen handlar om naturliga material och en kombination av neutrala färger med gröna nyanser, som olivgrönt, mintgrönt eller smaragd. Och en massa växter, förstås. Om du är modig nog att blanda mönster, kommer kuddar med växtmönster ge din look en perfekt finishing touch.

Mönstret är tryckt på en högkvalitativ och miljövänlig FSC®-certifierad non woven-tapet. Tapeten produceras på ett hållbart sätt och färgerna som används i tillverkningsprocessen är vattenbaserade och lösningsmedelfria.

Den här tapeten passar perfekt till vardagsrum, sovrum eller hall.

Non woven-tapeter är mycket enkla att sätta upp: Stryk tapetlim på väggen och fäst tapeten. Du behöver inget tapetbord eftersom du kan rulla upp tapeten torr, direkt ur lådan. Denna tapet är också lätt att ta bort, även efter flera år.

Du kan hitta den här tapeten med tropiskt landskap med palmer i gråaktigt turkos, brunt, mörkgrönt och ljusrosa (158948) i kollektionen Paradise.

produkter

  • 158948
    fototapet photowallXL tropiskt landskap gråaktigt turkos, brunt, mörkgrönt och ljusrosa
    159,50 €
Laddar...